Lichtwijzer

team lichtwijzer

Lichtwijzer

Vrij plotseling was het een vurige wens. Alles waar wij blij van worden onder een dak. Allemaal fijne feestjes organiseren en verzorgen waar we zelf dolgraag naar toe zouden gaan. Daarbij de dingen doen waar we goed in zijn. En prachtige mensen om ons heen verzamelen die mooie dingen kunnen doen die wij zelf niet kunnen. Met een diep verlangen om meer vreugde in de wereld te brengen. Meer licht, meer liefde. Het werd al snel meer dan een vurige wens. Het werd een missie.

intuitief schrijven lichtwijzer

We willen met Lichtwijzer een plek bieden waar mensen kunnen komen om te ontspannen, ontladen, opladen, lachen, dansen, huilen. Waar ze kunnen zien, voelen, horen, reizen, ruiken en zijn. Een plek waar ze hun maskers af mogen doen en zichzelf kunnen zijn. We willen een sfeer creëren waarin je wordt uitgenodigd om dichter bij je ware kern te komen, waar je je kan herinneren wie je bent. Waar je in alle veiligheid je overtuigingen, oordelen, meningen en gedachten mag toetsen en waar je de vrijheid voelt om nieuwe aan te nemen die beter voor je werken.

Voor mensen die al grijnzend van geluk door het leven lopen en voor mensen die pijn hebben. In hun lijf, in hun brein of in hun hart. Een beetje of een heleboel. We hebben geen eisen, geen verwachtingen, geen oordelen. Welkom hoe je bent op dit moment. Om hard te werken of zacht te rusten.

Ceremonies, workshops, opstellingen, reiki, plantmedicijnen, klankreizen, retraites, bewustwordingstrajecten, ecstatic dance, massages, sjamanisme, intuïtief schrijven. En nog veel meer. Bij alles wat we aanbieden staat er maar 1 vraag centraal: Voedt het de ziel? En wat voedt dan de ziel? Dat is voor iedereen anders, vandaar ons brede aanbod. Maar voor ons staat in ieder geval licht en liefde centraal. Naar binnen en naar buiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?