team lichtwijzer

Het hart van Lichtwijzer

Zielsverwanten Esther en Chantal hebben elkaar gevonden op het schoolplein en op het eeuwenoude pad van yoga en stappen sindsdien graag samen verder, beiden op hun eigen weg. Regelmatig verlaten ze de gebaande paden. Ze voelen, proeven, groeien, schuren, verbinden en lachen. Soms verdwalen ze, soms struikelen ze, soms vinden ze nieuwe wegen. En zo is Lichtwijzer ontstaan.

Met Lichtwijzer willen ze een veilige ruimte bieden waar iedereen die dat wil kan komen voor een stukje bewustwording en bezinning.
Een centrum waar je komt om te zijn. Om te zien. Om je te herinneren wie je bent. Om te helen. Om liefde in en voor jezelf te omarmen. Om je blikveld te vergroten en je bewustzijn te verruimen. Om op reis te gaan. Om thuis te komen. Om te voelen, om te voeden. Om los te laten, om te bewegen. Om stil te staan, om te ademen. Om je stem te vinden. Om te zwijgen. Om te creëren. Om te vertrouwen. Om te dansen, te zingen, te spelen. Om te verbinden.
Een centrum voor vrije voeten en heldere harten.

chantal lichtwijzer

Chantal

Chantal danst met haar voeten stevig in de grond en haar hoofd in de wolken. Ze heeft een onbegrensd vertrouwen in het leven en de liefde. Het vergaren van feitelijke kennis en onderzoeken van spiritualiteit gaan volgens haar prima samen en ze verweeft beide graag in alles wat ze doet. Ze laat haar handen vaak het woord doen en met veel aandacht geeft ze diverse vormen van yoga en massage. Ze is diep onder de indruk van de waarde van truffelceremonies en daarnaast ligt haar hart bij helend en intuïtief schrijven en dansen. Lichtvoetig, liefdevol en vol vertrouwen biedt ze graag iedereen de ruimte om zichzelf te zijn en te laten zien.

esther lichtwjzer

Esther

Esther is een intuïtieve speler. Haar kracht ligt in het tot leven brengen van structuren en methodes en zo geeft ze ruimte zodat alles op een natuurlijke wijze vormt krijgt. Ze begeeft zich voornamelijk op het onderbewuste vlak en put uit universele wijsheid. Haar vertrekpunt is altijd vanuit innerlijke wijsheid en langs de wegen van klank, dans, yoga, meditatie, energie, tantra en sjamanisme geeft ze vorm. Een stille kracht die beweegt vanuit liefde, en die een ieder die dat wenst begeleidt in zijn of haar eigen reis.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?