begeleid microdoseren

Microdoseren is sterk in opkomst. En dat is niet zo gek gezien de veelbelovende positieve resultaten die onderzoeken van diverse gerenommeerde universiteiten en ziekenhuizen van de laatste jaren uitwijzen, bijvoorbeeld op het gebied van stemmingsverbetering, creativiteit en focus.

Met microdoseren neem je een kleine dosering in van een psychedelisch substantie, slechts een fractie van een gangbare dosering. 

Daardoor ervaar je niet de klassieke psychedelische effecten, je gaat niet hallucineren en je functioneert, met de juiste dosering,  zoals je gewend bent tijdens je dagelijkse bezigheden en in je contact met andere mensen.

Bij Lichtwijzer microdoseren we met truffels. De werkzame stof hiervan is psilocybine. De psychoactieve truffels gaan bij microdosering voor je aan de slag op een subtiel niveau, maar de effecten zijn wel degelijk goed voelbaar voor de meeste mensen.

begeleid microdoseren

De effecten die het meest genoemd worden zijn:

Verbeterde stemming, minder sombere gevoelens
Meer energie
Helderder denken
Meer creativiteit
Beter concentratievermogen
Diepere emotionele connectie met de mensen om je heen
Verbetering zintuigelijke waarneming
Bewuster van jezelf
Meer in het ‘Nu’

Microdoseren wordt meestal een langere periode van maximaal 8 weken achter elkaar gedaan.

truffelceremonie zeeland lichtwijzer

voor jou

Ben je benieuwd naar wat microdoseren voor jou kan betekenen, maar vind je het eigenlijk behoorlijk spannend, of heb je gewoon geen idee wat je moet doen, dan bieden wij je de oplossing. Vanaf 1 mei starten we bij Lichtwijzer namelijk met 2 prachtige trajecten, beide speciaal ontwikkeld om aan ieders behoefte te voldoen en om ervoor te zorgen dat jij, wat je intentie of verlangen ook is, het meest positieve effect mogelijk bereikt met jouw ervaring met microdoseren. 

De begeleide trajecten die we aanbieden zijn speciaal bedoeld voor mensen die bereid zijn om met meer liefde en acceptatie naar zichzelf te gaan kijken. Mensen die op wat voor manier dan ook reeds nieuwsgierig zijn naar of bezig zijn met bewustwording. Mensen die microdoseren als een quick fix zien en verwachten dat de truffels alles voor ze gaan oplossen zullen waarschijnlijk niet krijgen wat ze willen.

Het ‘4 weken traject begeleid microdoseren’ biedt je alles wat je nodig hebt om je eerste ervaring met microdoseren op een vertrouwde manier samen met ons aan te gaan en er de meest positief mogelijke beleving van te maken.

Het ‘6 weken traject begeleid microdoseren’ is met name geschikt voor een ieder die op zoek is naar nog meer bewustwording en zelfliefde en daar wel een beetje hulp bij kan gebruiken. Voor diegenen die de truffels beschouwen als een aanvulling op hun weg en daarbij de behoefte voelen aan meer verdieping, meer inzichten, meer handvatten en gewoon een liefdevol steuntje in de rug. 

Lees hieronder alles over beide en voel welke het beste bij jou past.

truffelceremonie zeeland lichtwijzer

2 trajecten

team liggend

4 weken traject MD

Met behulp van dit 4-weekse traject kom je alles te weten wat je moet weten over wat truffels zijn en wat ze voor je kunnen doen, wat je sweet-spot is en waarom die zo belangrijk is, wat de verschillende protocollen zijn en hoe je erachter komt welke het beste bij jouw past, welke fysieke, emotionele en mentale effecten je kan verwachten van microdoseren met truffels en hoe je het maximale kunt halen uit jouw ervaring met microdoseren.

Inbegrepen zit:

Dit traject is speciaal opgezet en ontwikkeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar hoe de truffels hen verder kunnen helpen op hun weg van zelfbewustzijn, verbinding en verdieping. 

Kosten 149 euro pp

 

6 weken traject MD plus

Dit 6-weekse traject biedt alles wat je ontvangt in het 4-weekse traject. Maar we gaan op dit pad nog veel verder dan dat. Dit traject is dan ook met name geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een betere kwaliteit van leven. Mensen die ergens wel voelen wat er allemaal mogelijk is, maar het even niet meer zien. Mensen die op een dieper niveau weten dat  ze zichzelf weghouden van hun ware potentieel en een beetje hulp kunnen gebruiken met het doorbreken van oude patronen en het inzetten van bekrachtigende nieuwe overtuigingen.

Inbegrepen zit:

Dit hele traject is opgezet en ontwikkeld om jou op een liefdevolle manier te brengen naar waar je graag zou willen zijn. Op weg naar een leven waarin je je nog beter kan verbinden met je authentieke zelf en de mensen die je op je pad tegenkomt.

Introductieprijs 349 euro pp

 

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?