Ontmoet je krachtdier

vrijdag 10 juni

10.45 - 12.15 uur

Ontmoet jouw krachtdier
Jouw krachtdier is je persoonlijke beschermer en raadgever. Je krachtdier is altijd aan je zijde en hopt, loopt, vliegt, zwemt of zweeft met je mee door je leven. Je kunt op elk moment dat jij dat wenst bewust contact maken en een vraag stellen of om raad vragen.
In deze workshop ga je jouw krachtdier ontmoeten. Met behulp van sjamanistische technieken daal je af in de wonderlijke wereld van je onderbewuste. Uit je denken, naar je hart en in verbinding met al dat is. Je krachtdier zal zich aan je tonen, je kennis laten maken met zijn of haar familie en je een speciale boodschap mee geven.
Na deze ochtend weet jij hoe je je krachtdier kunt opzoeken en heb je er de rest van je leven een maatje bij.
 
Wat anderen er van zeggen:
“ Het was een heel blij gevoel om mijn krachtdier te ontmoeten. Het is fijn dat ik steeds weer terug kan gaan naar mijn krachtdier en steeds weer nieuwe dingen ontdek. Het gevoel dat er altijd iemand is om me te helpen geeft me kracht”
Sven
 
“Ik vond het heel bijzonder mijn krachtdier te ontmoeten. Zijn familie gaf mij een warm welkom en het is fijn om een persoonlijk dier bij me te hebben”
T
“De eerste keer dat ik mijn krachtdier ontmoette was ik tot tranen geroerd. Eerlijk gezegd was ik best een beetje sceptisch en vroeg me af of de ontmoeting wel zou lukken. Nou, luid en duidelijk toonde mijn krachtdier zich. Sindsdien hebben we samen al veel magische reizen gemaakt en heb ik veel antwoorden en inzichten mogen ontvangen. Ik voel me enorm dankbaar dat ze haar wijsheid met me deelt.”
Maria
 

20 euro pp

Verdiepende ademsessie met The Barefoot Dutchman

zondag 22 januari 2023

11.00 u - 13.00 u

Voor iedereen die al kennis gemaakt heeft met Anton.

Welkom in de wereld van ademwerk, een eigen kracht waarover jij beschikt. Je hebt nu ervaren wat het voor je kan doen en het heeft misschien een klein vuurtje aangewakkerd van verlangen en/of nieuwsgierigheid om te ontdekken wat je er nog meer mee kan doen. 

Wellicht om nog meer lagen van je af te schudden die jou niet meer dienen.
Een van de alle moeilijkste dingen is loslaten en totale overgave, zeker als iets nieuw is en oncomfortabel kan zijn. 

Bij deze vervolgsessie is er de uitnodiging om weer een stapje dieper te gaan. Om steeds iets meer tegen die comfort zone aan te leunen en te voelen en te ervaren wat jij kan en wat er in je diepe kern zit wat jij mag voelen en loslaten.
Met nu een andere kijk op wat ademwerk is, hoopt Anton jou te mogen begeleiden naar nieuwe inzichten en meer ontspanning

 

Wil je meer weten over The Barefoot Dutchman kijk dan hier op zijn website.

Geef jezelf een cadeautje dat nog lang zal doorwerken.

45 euro pp pp

the barefoot dutchman

Energetische restoratieve yoga

vrijdag 3 februari

11.00 - 12.30 uur

Vanuit ontspanning helemaal thuiskomen bij jezelf. Door het aannemen van zachte goed ondersteunde fysieke houdingen gaat je lijf zich ultiem ontspannen. Door het plaatsen van stemvorken en haar handen op je lichaam, nodigt Esther je uit om  je wonderlijke zelfherstellende vermogen haar werk te laten doen. Geef je over aan alles wat je al in je hebt om de mooiste versie van jezelf te zijn. 

20 euro pp

energetisch werk

Cacao & Truffels en Yin Yoga

vrijdag 17 februari 2023

11.00 - 13.00

Een magisch feestje voor hart en lijf.
We gaan deze hartverwarmende ochtend voor ieder die dat wenst de rauwe cacao, een prachtige hartopener en verbinder, combineren met een microdosis truffels. Deze twee bijzondere plantleraren versterken en bekrachtigen elkaar. Het is een mooie en liefdevolle manier om kennis te maken met de cacao en/of de truffels. De effecten zijn zacht en subtiel bij deze doseringen, dus kun je goed voelen of en wat plantmedicijnen voor jou kunnen betekenen. We gaan na de korte ceremonie waarbij we een intentie zetten en de cacao en truffels (of 1 van beide indien gewenst) nuttigen, een yin yoga sessie doen waarbij de aandacht gelegd wordt op het nog meer verbinden van lichaam en geest en het openen van het hart.

Na afloop krijg je een heerlijke verse zelfgemaakte en natuurlijk hartverwarmende kom soep.

Geef jezelf een cadeautje dat nog lang zal doorwerken.

Meer info over cacao vind je hier.
Meer info over microdoseren vind je hier.
Meer info over Yin Yoga  vind je hier.

 

35 euro pp

truffelceremonies zeeland Lichtwijzer

Kundalini Energy Sessie

vrijdag 3 maart 2023

11.00 u - 13.00 u

Tijdens de sessie lig je op een yogamat. Er wordt muziek op een wat harder volume afgespeeld en Fanny zal zich richten op verschillende chakra/meridiaanpunten in je lichaam, of deze aanraken.⁣

Sluit je ogen, ontspan je spieren en geef je zonder verwachtingen over aan het proces.⁣ Het gaat er niet om iets in jou te veranderen, maar om te worden wat je werkelijk bent en altijd was.⁣

𝗩𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗞undalini NRGY sessie:⁣

Het vergroot je bewustzijn. Herstelt en vitaliseert het fysieke lichaam. ⁣

Herinnert jou er aan wie je in de essentie bent. ⁣

Helpt je lang vastgehouden emoties en trauma los te laten.⁣

Beweegt je lichaam op ‘mysterieuze’ manieren..⁣

“𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘻𝘰 𝘣𝘪𝘫𝘻𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘴𝘰𝘮𝘴 𝘳𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘦𝘭 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘵𝘦 𝘣𝘦𝘨𝘳𝘪𝘫𝘱𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘮𝘢𝘢𝘭 𝘣𝘳𝘦𝘯𝘨𝘵. 𝘋𝘢𝘢𝘳𝘰𝘮 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘢𝘢𝘬 𝘱𝘢𝘴 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘣𝘦𝘨𝘳𝘦𝘱𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘯𝘯𝘦𝘦𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘦𝘳𝘷𝘢𝘳𝘦𝘯.”⁣

50 euro pp pp

kundalini energy sessie

Breathwork met The Barefoot Ducthman

zondag 5 maart 2023

11.00 u - 13.00 u

We zijn echt superblij dat The Barefoot Dutchman naar Lichtwijzer komt. Anton gaat ons laten voelen wat ademwerk kan doen met ons lijf, ons hart en ons hoofd. In essentie is ademwerk een stressverlagende techniek, welke fysieke en mentale ontspanning teweegbrengt. Door middel van verschillende ademtechnieken kunnen de volgende positieve effecten bereikt worden: 

 • Stress en angst vermindering

 • Vermeerdering in energie en een verbetering van het immuunsysteem 

 • Verlaging bloeddruk en verbetering van de bloedcirculatie

 • Kan helpen beter met pijn om te gaan

 • Verbetering van de stemming en zelfvertrouwen

 • Afvoeren van gifstoffen

 • Verbetering van slaap

 • Kan helpen met het helen van trauma en omgaan met PTSD

 • Verbetering van de stofwisseling

 • Verbetering focus

 • Vergroting creativiteit

Wil jij ervaren en voelen wat ademwerk voor jou kan doen. Wil jij tools leren die jij in je dagelijkse kan leren toepassen voor meer rust en helderheid en minder stress. Geef je dan snel op.

Wil je meer weten over The Barefoot Dutchman kijk dan hier op zijn website.

Geef jezelf een cadeautje dat nog lang zal doorwerken.

45 euro

Barefoot Dutchman Goes

sjamanistische meditatie

zondag 12 maart 2023

19.00 - 20.30 uur

Zonder dat we het ons bewust zijn hebben we toegang tot alle kennis die aanwezig is in onszelf, onze cellen en de werelden om ons heen. Alles is met elkaar verbonden.
Tijdens deze meditatieceremonie ga je je lichaam en je denken tot rust brengen, zodat je plaats kunt nemen in je hart. Van daar uit ga je met behulp van de healingdrum, de ratel, muziek en stilte op reis in je innerlijke wereld. Een kans om antwoorden te vinden op persoonlijke vragen, te rusten en energie op te doen.

20 euro pp

Dit is wat anderen ervan zeggen:

Lieve Es, dankjewel voor deze heerlijke reis vanaf de yogamat.
De manier waarop jij deze meditatie leidt, de klanken die je meevoeren.... voor mij klopte het helemaal.
Het was een magische ervaring. Een reis naar mijn centrum, naar het wezen van mijn zijn.
Ik ging weg met een gevoel van verbinding. Verbinding met mezelf, met de generaties voor mij en verbinding met de rest van de wereld in dit moment.
Ik heb dit warme gevoel nog dagen gevoeld

Madde

sjamanisme goes lichtwijzer

Klankreis met ontspanningsmeditatie

vrijdag 17 maart

11.00 - 12.30 uur

 

Anderhalf uur lang super zachte aandacht voor je hart en je lichaam. Je krijgt de kans diep te ontspannen en weer energie op te doen. Tijd voor jou !

Je ligt of zit in een comfortabele. We gebruiken bolsters, dekens, meditatiekussens en oogkussen om je lichaam helemaal te ondersteunen, zodat je je totaal kunt onderdompelen in fysieke ontspanning.
We nemen je mee op een verrassende klankreis. De trillingen van de diverse instrumenten hebben een ontspannend effect op je hersenen en je hart.
Laat jezelf meedeinen op de golven van de oceaan, dans in de regen en neem plaats in je hart. Je lijf mag volledig rusten en je geest gaat op reis, om uiteindelijk thuis te komen bij jezelf.

20 euro pp

klankbad lichtwijzer

Dansen!

18 maart 2023

19.45 - 22.30 uur

Dansen is een vorm van expressie. In beweging uiten wat er in je leeft zonder woorden. Vanuit een speciale intentie of gewoon intuïtief. Op deze bijzondere avond geven we daar ruimte voor. Ieder op zijn of haar eigen manier.
We starten de avond met een kleine ceremonie, waarin jij indien je dat wilt met behulp van een microdosis magische truffels een intentie kunt uitspreken (hoeft niet hardop uiteraard). Met behulp van de trillingen van de healingdrum en de truffeltjes gaan we via ons lichaam van ons hoofd naar ons hart. 
En dus gaan we daarna op blote voeten de zaal in. De klanken van de speciaal uitgekozen muziek zullen je uitnodigen om op je eigen manier te gaan wiegen, te lopen, rond te draaien, te springen, te spelen, te swingen, je hart te laten spreken en te rusten. Dansen zonder woorden, alleen of samen met anderen

Een paar reacties:
“Dank je wel! Precies wat ik nodig had!”

“Mijn hart gloeit nog na. Fijn dat ik erbij mocht zijn.”

“Heel erg bedankt voor de fijne mooie avond. Jullie energie is upliftend!”

25 euro pp (zonder truffels 20 euro)

dansen met cacao

Mannencirkel met breathwork

19 maart 2023

19.00 u - 22.00 u

Cirkels herinneren ons eraan dat we allemaal gelijk verbonden zijn. Dat we elkaar nodig hebben om ons veilig door alle gevoelens, uitdagingen en ervaringen die bij ons menselijk bestaan horen heen te loodsen.

Dus biedt Lichtwijzer mannen een plek waar ze van elkaar mogen leren, het leven kunnen vieren, verdriet kunnen delen, samen kunnen lachen en gespiegeld kunnen worden.

Anton en Sjoerd gaan deze avond begeleiden.
 
Anton vertelt er meer over:
“Brotherhood is the solution”
Bij defensie leerden ze mij altijd ‘goed voorbeeld doet goed volgen’.
Laten wij mannen het goede voorbeeld aan elkaar geven.
Laten we weer meer met elkaar verbinden.
Laten we van elkaar leren wat het betekent om man te zijn in deze tijd.
Laten we er voor elkaar zijn en laten zien dat kracht en weerbaarheid samen gaan met kwetsbaarheid.
Laten we een veilige ruimte voor ons mannen creëren om alle aspecten van het leven te bespreken.
Er is geen concurrentie, alleen broederschap.
Door middel van o.a: ademwerk, sharing, fysieke en mentale challenges in vele vormen, kunnen wij elkaar versterken op alle pilaren die onze fundering stevig maken.
Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, financieel, sek$ueel.
Sjoerd en ik gaan deze ruimte creëren om voor ons allen op deze pilaren te versterken, met maandelijkse mannen cirkels.
Wij zien jullie hopelijk daar!
Aho.

40 euro pp pp

mannencirkel zeeland

Microdose Truffels en Ademwerk

vrijdag 7 april 2023

11.00 - 13.30

Ja! We gaan de truffels combineren met ademwerk. Dit keer gebruiken we een hele milde en toegankelijke microdosering van de truffels. We starten met een kleine ceremonie waarbij we even stilstaan bij wat we willen loslaten en wat we willen ontvangen. Na het zetten van deze intentie, neemt ieder die dat wil een hele kleine hoeveelheid truffels. Deze minimale dosering gaat een prachtige verdieping zijn van de ademsessie die Anton gaat begeleiden. De werking van de truffels is op een diep niveau en gaat je op zachte en subtiele manier begeleiden bij het fysieke, mentale en emotionele proces dat het ademwerk in gang zet. 

Na afloop krijg je een kom verse, zelfgemaakte, verrukkelijke soep

Geef jezelf een cadeautje dat nog lang zal doorwerken.

Meer info over microdoseren vind je hier.

 

60 euro pp

barefoot dutchman zeeland

  Je voornaam *

  Je achternaam *

  Je telefoonnummer:

  Ik wil me dolgraag aanmelden voor *

  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van alle fijne evenementen die eraan komen:
  JaNee

  Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden zoals die op de website staan beschreven.