Chocobliss Ceremonie

zaterdag 15 januari

13.00 - 20.00 uur

Choco Bliss is een nieuw psychoactief plantmiddel voor lichaam en geest, voor hart en ziel.
Een krachtige helende combinatie van Moeder Natuur.

Ingrediënten: Ceremoniële Cacao, Psilocybine (het psychedelische bestanddeel van oa magsiche truffels), 37 heilzame kruiden om je hart te openen en de Caapi plant.

Een Choco Bliss ceremonie maakt het mogelijk om een innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven. Het kan je helpen bij het verkrijgen van inzichten, het helen van het verleden en het ontwikkelen van meer zelfliefde.
Vaak is het zo dat de planten je laten herinneren wie je bent en je in verbinding brengen met de bron, met liefde en met eenheid.

Het helpt je om je hart te openen. Het verruimt je bewustzijn waardoor je in een groter potentieel van jezelf kan stappen. Door je bewustzijn te vergroten ervaar je meer van wie je bent. Het helpt je om vanuit een ander perspectief naar je leven en je uitdagingen te kijken waardoor je meer acceptatie en vrede kan vinden.

ChocoBliss is veel zachter dan bijvoorbeeld Ayahuasca en we kunnen het per uur opbouwen samen.

Een ChocoBliss ceremonie kan helpen bij :

 • Hart openen
 • Spirituele groei
 • Verdieping
 • Blokkades oplossen
 • Zelfliefde
 • Zelfinzicht

Weggestopte ervaringen, herinneringen en emoties kunnen aan de oppervlakte komen op een zachte manier. Er worden nieuwe verbindingen gemaakt tussen hersencellen wat ervoor zorgt dat je herinneringen kunt revalueren. Choco Bliss geeft je wat je nodig hebt en wat je aankunt op dit moment in je leven.

Het is een zeer persoonlijke ervaring. Het kan je met name helpen om dichter bij jezelf te komen je weer meer te verbinden met je hart en het grotere geheel. Met jezelf en daardoor met anderen.

Inclusief rauwe cacao (optioneel), klankbad, onbeperkt thee, een heerlijke verse lichte maaltijd na afloop en uiteraard begeleiding door het liefdevolle Lichtwijzer team.

175 euro pp

truffelceremonie goes lichtwijzer

Cacao ceremonie met yin yoga

vrijdag 22 april 2022

10.45 - 12.15

Een magisch feestje voor hart en lijf.

Rauwe cacao is een echte hartopener en een verbinder. Het brengt je naar binnen in je lijf en verbindt je met je hart. Cacao is sowieso supergezond en heeft behalve bergen anti-oxidanten en mineralen ook de oeroude natuurlijke eigenschap om het hart te openen, te ontspannen en om de buitenwereld met de binnenwereld te verbinden. 

 
Combineer dit met hartopenende yin yoga houdingen en de magie is compleet !
We starten deze ochtend met een kleine ceremonie, waarin jij met behulp van rauwe cacao een intentie kunt neerzetten, waarna we ons overgeven aan zachte yin houdingen.
 
Laat je verassen door de zachtheid van deze liefdevolle samenwerking !
 

Geef jezelf een cadeautje dat nog lang zal doorwerken.

25 euro pp

truffelceremonies zeeland Lichtwijzer

Ontmoet je krachtdier

vrijdag 10 juni

10.45 - 12.15 uur

Ontmoet jouw krachtdier
Jouw krachtdier is je persoonlijke beschermer en raadgever. Je krachtdier is altijd aan je zijde en hopt, loopt, vliegt, zwemt of zweeft met je mee door je leven. Je kunt op elk moment dat jij dat wenst bewust contact maken en een vraag stellen of om raad vragen.
In deze workshop ga je jouw krachtdier ontmoeten. Met behulp van sjamanistische technieken daal je af in de wonderlijke wereld van je onderbewuste. Uit je denken, naar je hart en in verbinding met al dat is. Je krachtdier zal zich aan je tonen, je kennis laten maken met zijn of haar familie en je een speciale boodschap mee geven.
Na deze ochtend weet jij hoe je je krachtdier kunt opzoeken en heb je er de rest van je leven een maatje bij.
 
Wat anderen er van zeggen:
“ Het was een heel blij gevoel om mijn krachtdier te ontmoeten. Het is fijn dat ik steeds weer terug kan gaan naar mijn krachtdier en steeds weer nieuwe dingen ontdek. Het gevoel dat er altijd iemand is om me te helpen geeft me kracht”
Sven
 
“Ik vond het heel bijzonder mijn krachtdier te ontmoeten. Zijn familie gaf mij een warm welkom en het is fijn om een persoonlijk dier bij me te hebben”
T
“De eerste keer dat ik mijn krachtdier ontmoette was ik tot tranen geroerd. Eerlijk gezegd was ik best een beetje sceptisch en vroeg me af of de ontmoeting wel zou lukken. Nou, luid en duidelijk toonde mijn krachtdier zich. Sindsdien hebben we samen al veel magische reizen gemaakt en heb ik veel antwoorden en inzichten mogen ontvangen. Ik voel me enorm dankbaar dat ze haar wijsheid met me deelt.”
Maria
 

20 euro pp

Cacao & Truffels en Yin Yoga

vrijdag 1 juli 2022

10.45 - 12.45

Een magisch feestje voor hart en lijf.
We gaan deze hartverwarmende ochtend voor ieder die dat wenst de rauwe cacao, een prachtige hartopener en verbinder, combineren met een microdosis truffels. Deze twee bijzondere plantleraren versterken en bekrachtigen elkaar. Het is een mooie en liefdevolle manier om kennis te maken met de cacao en/of de truffels. De effecten zijn zacht en subtiel bij deze doseringen, dus kun je goed voelen of en wat plantmedicijnen voor jou kunnen betekenen. We gaan na de korte ceremonie waarbij we een intentie zetten en de cacao en truffels (of 1 van beide indien gewenst) nuttigen, een yin yoga sessie doen waarbij de aandacht gelegd wordt op het nog meer verbinden van lichaam en geest en het openen van het hart.

Na afloop krijg je een heerlijke verse zelfgemaakte en natuurlijk hartverwarmende kom soep.

Geef jezelf een cadeautje dat nog lang zal doorwerken.

Meer info over cacao vind je hier.
Meer info over microdoseren vind je hier.
Meer info over Yin Yoga  vind je hier.

 

35 euro pp

truffelceremonies zeeland Lichtwijzer

intro Thaise Yoga massage

zondag 3 juli

13.00 - 17.00 uur

Thaise Yoga massage is bedoeld om vreugde en vrijheid in het lichaam te creëren. De ervaring is zowel ontspannend als enerverend en brengt je een verkwikkende en verruimende blik op je lichaam en geest.

Bij deze massage maken we gebruik van beweging, strekkingen drukuitoefening. Het kan daarmee blokkades en stagnaties van gewrichten verhelpen en bevordert de bloedcirculatie en spierfunctie.
Thaise Yoga massage komt je algehele gevoel van welbevinden ten goede en het allermooiste is dat zowel de gever als de ontvanger er baat bij hebben. Door het ritmische karakter van de bewegingen, wordt het vaak door beiden als meditatie ervaren.
In Thailand, wordt massage al eeuwen gebruikt als een manier van twee mensen om te verbinden, te delen en hun gezondheid te bewaken. In Thaise dorpen en steden is het heel gewoon om aan het eind van de dag familieleden of buren Thaise massage op elkaar te zien beoefenen terwijl ze hun dag doornemen.


Leer in deze workshop hoe je zelf Thaise Yoga massage kan geven. Hoe je met vertrouwen leert aanraken en hoe je beiden de voordelen kan ervaren van deze helende en krachtige vorm van massage. Naast een stukje theorie leren we hoe te geven en hoe te ontvangen. Je zult afwisselend degene zijn die behandelt en degene die behandeld wordt, zodat je kan ervaren hoe geweldig fijn het is om te ondergaan en hoe enorm verrijkend om te geven.
Met de basis in je vingers heb je voortaan altijd beschikking over dit fysieke en mentale cadeautje.
Kom alleen, met een partner, familielid of vriend of vriendin.

 

50 euro pp

massage goes lichtwijzer

Dansen met (of zonder) rauwe cacao ceremonie

zaterdag 16 juli

19.30 - 22.30 uur

Dansen is een vorm van expressie. In beweging uiten wat er in je leeft zonder woorden. Vanuit een speciale intentie of gewoon intuïtief. Op deze bijzondere avond geven we daar ruimte voor. Ieder op zijn of haar eigen manier.
We starten de avond met een kleine ceremonie, waarin jij indien je dat wilt met behulp van rauwe cacao een intentie kunt uitspreken (hoeft niet hardop uiteraard). Met behulp van de trillingen van de healingdrum en de ingrediënten van de cacao gaan we via ons lichaam van ons hoofd naar ons hart. Cacao heeft behalve bergen anti-oxidanten en mineralen ook de oeroude natuurlijke eigenschap om het hart te openen, te ontspannen en om de buitenwereld met de binnenwereld te verbinden.
En dus gaan we daarna op blote voeten de zaal in. De klanken van de speciaal uitgekozen muziek zullen je uitnodigen om op je eigen manier te gaan wiegen, te lopen, rond te draaien, te springen, te spelen, te swingen, je hart te laten spreken en te rusten. Dansen zonder woorden, alleen of samen met anderen

Een paar reacties:
“Dank je wel! Precies wat ik nodig had!”

“Mijn hart gloeit nog na. Fijn dat ik erbij mocht zijn.”

“Heel erg bedankt voor de fijne mooie avond. Jullie energie is upliftend!”

25 euro pp (zonder truffels 20 euro)

dansen met cacao

Klankreis met hartmeditatie

vrijdag 22 juli

10.45 - 12.15 uur

 

Anderhalf uur lang super zachte aandacht voor je hart en je lichaam. Je krijgt de kans diep te ontspannen en weer energie op te doen. Tijd voor jou !

We starten met een prachtige hartmeditatie. Je ligt of zit in een comfortabele. We gebruiken bolsters, dekens, meditatiekussens en oogkussen om je lichaam helemaal te ondersteunen, zodat je je totaal kunt onderdompelen in fysieke ontspanning.
Daarna nemen we je mee op een verrassende klankreis. De trillingen van de diverse instrumenten hebben een ontspannend effect op je hersenen en je hart.
Laat jezelf meedeinen op de golven van de oceaan, dans in de regen en neem plaats in je hart. Je lijf mag volledig rusten en je geest gaat op reis, om uiteindelijk thuis te komen bij jezelf.

20 euro pp

klankbad lichtwijzer

sjamanistische meditatie

zondag 24 juli

19.00 - 20.30 uur

Zonder dat we het ons bewust zijn hebben we toegang tot alle kennis die aanwezig is in onszelf, onze cellen en de werelden om ons heen. Alles is met elkaar verbonden.
Tijdens deze meditatieceremonie ga je je lichaam en je denken tot rust brengen, zodat je plaats kunt nemen in je hart. Van daar uit ga je met behulp van de healingdrum, de ratel, muziek en stilte op reis in je innerlijke wereld. Een kans om antwoorden te vinden op persoonlijke vragen, te rusten en energie op te doen.

15 euro pp

Dit is wat anderen ervan zeggen:

Lieve Es, dankjewel voor deze heerlijke reis vanaf de yogamat.
De manier waarop jij deze meditatie leidt, de klanken die je meevoeren.... voor mij klopte het helemaal.
Het was een magische ervaring. Een reis naar mijn centrum, naar het wezen van mijn zijn.
Ik ging weg met een gevoel van verbinding. Verbinding met mezelf, met de generaties voor mij en verbinding met de rest van de wereld in dit moment.
Ik heb dit warme gevoel nog dagen gevoeld

Madde

sjamanisme goes lichtwijzer

  Je voornaam *

  Je achternaam *

  Je telefoonnummer:

  Ik wil me dolgraag aanmelden voor *

  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van alle fijne evenementen die eraan komen:
  JaNee

  Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden zoals die op de website staan beschreven.