Ontmoet je krachtdier

vrijdag 10 juni

10.45 - 12.15 uur

Ontmoet jouw krachtdier
Jouw krachtdier is je persoonlijke beschermer en raadgever. Je krachtdier is altijd aan je zijde en hopt, loopt, vliegt, zwemt of zweeft met je mee door je leven. Je kunt op elk moment dat jij dat wenst bewust contact maken en een vraag stellen of om raad vragen.
In deze workshop ga je jouw krachtdier ontmoeten. Met behulp van sjamanistische technieken daal je af in de wonderlijke wereld van je onderbewuste. Uit je denken, naar je hart en in verbinding met al dat is. Je krachtdier zal zich aan je tonen, je kennis laten maken met zijn of haar familie en je een speciale boodschap mee geven.
Na deze ochtend weet jij hoe je je krachtdier kunt opzoeken en heb je er de rest van je leven een maatje bij.
 
Wat anderen er van zeggen:
“ Het was een heel blij gevoel om mijn krachtdier te ontmoeten. Het is fijn dat ik steeds weer terug kan gaan naar mijn krachtdier en steeds weer nieuwe dingen ontdek. Het gevoel dat er altijd iemand is om me te helpen geeft me kracht”
Sven
 
“Ik vond het heel bijzonder mijn krachtdier te ontmoeten. Zijn familie gaf mij een warm welkom en het is fijn om een persoonlijk dier bij me te hebben”
T
“De eerste keer dat ik mijn krachtdier ontmoette was ik tot tranen geroerd. Eerlijk gezegd was ik best een beetje sceptisch en vroeg me af of de ontmoeting wel zou lukken. Nou, luid en duidelijk toonde mijn krachtdier zich. Sindsdien hebben we samen al veel magische reizen gemaakt en heb ik veel antwoorden en inzichten mogen ontvangen. Ik voel me enorm dankbaar dat ze haar wijsheid met me deelt.”
Maria
 

20 euro pp

Klankreis met ontspanningsmeditatie

vrijdag 9 juni

11.00 - 12.30 uur

 

Anderhalf uur lang super zachte aandacht voor je hart en je lichaam. Je krijgt de kans diep te ontspannen en weer energie op te doen. Tijd voor jou !

Je ligt of zit in een comfortabele. We gebruiken bolsters, dekens, meditatiekussens en oogkussen om je lichaam helemaal te ondersteunen, zodat je je totaal kunt onderdompelen in fysieke ontspanning.
We nemen je mee op een verrassende klankreis. De trillingen van de diverse instrumenten hebben een ontspannend effect op je hersenen en je hart.
Laat jezelf meedeinen op de golven van de oceaan, dans in de regen en neem plaats in je hart. Je lijf mag volledig rusten en je geest gaat op reis, om uiteindelijk thuis te komen bij jezelf.

20 euro pp

klankbad lichtwijzer

sjamanistische meditatie

vrijdag 6 oktober 2023

19.45 - 21.15 uur

Zonder dat we het ons bewust zijn hebben we toegang tot alle kennis die aanwezig is in onszelf, onze cellen en de werelden om ons heen. Alles is met elkaar verbonden.
Tijdens deze meditatieceremonie ga je je lichaam en je denken tot rust brengen, zodat je plaats kunt nemen in je hart. Van daar uit ga je met behulp van de healingdrum, de ratel, muziek en stilte op reis in je innerlijke wereld. Een kans om antwoorden te vinden op persoonlijke vragen, te rusten en energie op te doen.

20 euro pp

Dit is wat anderen ervan zeggen:

Lieve Es, dankjewel voor deze heerlijke reis vanaf de yogamat.
De manier waarop jij deze meditatie leidt, de klanken die je meevoeren.... voor mij klopte het helemaal.
Het was een magische ervaring. Een reis naar mijn centrum, naar het wezen van mijn zijn.
Ik ging weg met een gevoel van verbinding. Verbinding met mezelf, met de generaties voor mij en verbinding met de rest van de wereld in dit moment.
Ik heb dit warme gevoel nog dagen gevoeld

Madde

sjamanisme goes lichtwijzer

Dansen!

24 juni

19.45 - 22.30 uur

Dansen is een vorm van expressie. In beweging uiten wat er in je leeft zonder woorden. Vanuit een speciale intentie of gewoon intuïtief. Op deze bijzondere avond geven we daar ruimte voor. Ieder op zijn of haar eigen manier.
We starten de avond met een kleine ceremonie, waarin jij indien je dat wilt met behulp van een microdosis magische truffels een intentie kunt uitspreken (hoeft niet hardop uiteraard). Met behulp van de trillingen van de healingdrum en de truffeltjes gaan we via ons lichaam van ons hoofd naar ons hart. 
En dus gaan we daarna op blote voeten de zaal in. De klanken van de speciaal uitgekozen muziek zullen je uitnodigen om op je eigen manier te gaan wiegen, te lopen, rond te draaien, te springen, te spelen, te swingen, je hart te laten spreken en te rusten. Dansen zonder woorden, alleen of samen met anderen

Een paar reacties:
“Dank je wel! Precies wat ik nodig had!”

“Mijn hart gloeit nog na. Fijn dat ik erbij mocht zijn.”

“Heel erg bedankt voor de fijne mooie avond. Jullie energie is upliftend!”

25 euro pp (zonder truffels 20 euro)

dansen met cacao

Mannencirkel met breathwork

15 oktober en 19 november

19.00 u - 22.00 u

Cirkels herinneren ons eraan dat we allemaal gelijk verbonden zijn. Dat we elkaar nodig hebben om ons veilig door alle gevoelens, uitdagingen en ervaringen die bij ons menselijk bestaan horen heen te loodsen.

Dus biedt Lichtwijzer mannen een plek waar ze van elkaar mogen leren, het leven kunnen vieren, verdriet kunnen delen, samen kunnen lachen en gespiegeld kunnen worden.

Anton en Sjoerd gaan deze avond begeleiden.
 
Anton vertelt er meer over:
“Brotherhood is the solution”
Bij defensie leerden ze mij altijd ‘goed voorbeeld doet goed volgen’.
Laten wij mannen het goede voorbeeld aan elkaar geven.
Laten we weer meer met elkaar verbinden.
Laten we van elkaar leren wat het betekent om man te zijn in deze tijd.
Laten we er voor elkaar zijn en laten zien dat kracht en weerbaarheid samen gaan met kwetsbaarheid.
Laten we een veilige ruimte voor ons mannen creëren om alle aspecten van het leven te bespreken.
Er is geen concurrentie, alleen broederschap.
Door middel van o.a: ademwerk, sharing, fysieke en mentale challenges in vele vormen, kunnen wij elkaar versterken op alle pilaren die onze fundering stevig maken.
Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, financieel, sek$ueel.
Sjoerd en ik gaan deze ruimte creëren om voor ons allen op deze pilaren te versterken, met maandelijkse mannen cirkels.
Wij zien jullie hopelijk daar!
Aho.

40 euro pp pp

mannencirkel zeeland

Cacao & Truffels en Yin Yoga

zondag 2 juli 2023

14.00 - 16.00

Een magisch feestje voor hart en lijf.
We gaan deze hartverwarmende ochtend voor ieder die dat wenst de rauwe cacao, een prachtige hartopener en verbinder, combineren met een microdosis truffels. Deze twee bijzondere plantleraren versterken en bekrachtigen elkaar. Het is een mooie en liefdevolle manier om kennis te maken met de cacao en/of de truffels. De effecten zijn zacht en subtiel bij deze doseringen, dus kun je goed voelen of en wat plantmedicijnen voor jou kunnen betekenen. We gaan na de korte ceremonie waarbij we een intentie zetten en de cacao en truffels (of 1 van beide indien gewenst) nuttigen, een yin yoga sessie doen waarbij de aandacht gelegd wordt op het nog meer verbinden van lichaam en geest en het openen van het hart.

Na afloop krijg je een heerlijke verse zelfgemaakte en natuurlijk hartverwarmende kom soep.

Geef jezelf een cadeautje dat nog lang zal doorwerken.

Meer info over cacao vind je hier.
Meer info over microdoseren vind je hier.
Meer info over Yin Yoga  vind je hier.

 

35 euro pp

truffelceremonies zeeland Lichtwijzer

Breathwork met The Barefoot Ducthman met IJSBAD !

zondag 30 juli 2023

11.00 u - 14.00 u

We zijn echt superblij dat The Barefoot Dutchman naar Lichtwijzer komt. Anton gaat ons laten voelen wat ademwerk kan doen met ons lijf, ons hart en ons hoofd. In essentie is ademwerk een stressverlagende techniek, welke fysieke en mentale ontspanning teweegbrengt. Door middel van verschillende ademtechnieken kunnen de volgende positieve effecten bereikt worden: 

 • Stress en angst vermindering

 • Vermeerdering in energie en een verbetering van het immuunsysteem 

 • Verlaging bloeddruk en verbetering van de bloedcirculatie

 • Kan helpen beter met pijn om te gaan

 • Verbetering van de stemming en zelfvertrouwen

 • Afvoeren van gifstoffen

 • Verbetering van slaap

 • Kan helpen met het helen van trauma en omgaan met PTSD

 • Verbetering van de stofwisseling

 • Verbetering focus

 • Vergroting creativiteit


En eindelijk is het zover! We gaan deze ademsessie afsluiten met een ijsbad!

Wil jij ervaren en voelen wat ademwerk voor jou kan doen. Wil jij tools leren die jij in je dagelijkse kan leren toepassen voor meer rust en helderheid en minder stress. Geef je dan snel op.

Wil je meer weten over The Barefoot Dutchman kijk dan hier op zijn website.

Geef jezelf een cadeautje dat nog lang zal doorwerken.

75 euro

Barefoot Dutchman Goes

Kundalini Energy Sessie

zondag 29 oktober 2023

11.00 u - 13.00 u

Tijdens de sessie lig je op een yogamat. Er wordt muziek op een wat harder volume afgespeeld en Fanny zal zich richten op verschillende chakra/meridiaanpunten in je lichaam, of deze aanraken.⁣

Sluit je ogen, ontspan je spieren en geef je zonder verwachtingen over aan het proces.⁣ Het gaat er niet om iets in jou te veranderen, maar om te worden wat je werkelijk bent en altijd was.⁣

𝗩𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗞undalini NRGY sessie:⁣

Het vergroot je bewustzijn. Herstelt en vitaliseert het fysieke lichaam. ⁣

Herinnert jou er aan wie je in de essentie bent. ⁣

Helpt je lang vastgehouden emoties en trauma los te laten.⁣

Beweegt je lichaam op ‘mysterieuze’ manieren..⁣

“𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘻𝘰 𝘣𝘪𝘫𝘻𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘴𝘰𝘮𝘴 𝘳𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘦𝘭 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘵𝘦 𝘣𝘦𝘨𝘳𝘪𝘫𝘱𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘮𝘢𝘢𝘭 𝘣𝘳𝘦𝘯𝘨𝘵. 𝘋𝘢𝘢𝘳𝘰𝘮 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘢𝘢𝘬 𝘱𝘢𝘴 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘣𝘦𝘨𝘳𝘦𝘱𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘯𝘯𝘦𝘦𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘦𝘳𝘷𝘢𝘳𝘦𝘯.”⁣

Max 8 deelnemers

75 euro pp pp

kundalini energy sessie

Energetische restoratieve yoga

vrijdag 3 november 2023

19.45 - 21.15 uur

Vanuit ontspanning helemaal thuiskomen bij jezelf. Door het aannemen van zachte goed ondersteunde fysieke houdingen gaat je lijf zich ultiem ontspannen. Door het plaatsen van stemvorken en haar handen op je lichaam, nodigt Esther je uit om  je wonderlijke zelfherstellende vermogen haar werk te laten doen. Geef je over aan alles wat je al in je hebt om de mooiste versie van jezelf te zijn. 

20 euro pp

energetisch werk

cacao ceremonie met klankschalen

zondag 5 november 2023

19.00 - 20.30 uur

Terwijl de cacao haar werk kan doen na de cacaoceremonie, zetten we vervolgens onze klankschalen in. De trillingen van de schalen zorgen in een bepaalde frequentie voor een prikkeloverdracht waardoor spierspanningen en energieblokkades kunnen worden opgelost. Daarnaast ontstaat er ruimte om stress, angsten, zorgen en twijfel die negatief werken op je hele systeem los te laten. 

35 euro pp

Dit is wat anderen ervan zeggen:

Alles klopte gewoon. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar het was zeker meer dan ik me had voorgesteld. De combinatie van de zachte cacao en de uitwerking daarvan, de bijzondere effecten van de klankschalen en bovenal de sfeer en energie die Esther en Chantal weten neer te zetten, zodat ik me veilig voelde om volledig in de overgave te kunnen gaan! Het was prachtige ervaring om mee te maken en het werkte nog lang door. Zeker een aanrader!

Eva

cacao ceremonie zeeland

yoga nidra met klankreis

vrijdag 17 november 2023

19.45 - 21.15 uur

Deze avond combineren we de kracht van yoga nidra en klanken. Een ultiem avondje ontspannen en opladen dus. Yoga nidra is een systematische methode om volledige ontspanning teweeg te brengen. De term yoga nidra is afgeleid van het Sanskriet woord nidra dat slaap betekent. Als je yoga nidra doet, dan lijk je te slapen maar het bewustzijn functioneert op een dieper niveau van bewustzijn. Yoga nidra is dus de kunst van het ontspannen.

Als je je lijf en geest tot rust hebt gebracht nemen we je mee op reis met diverse instrumenten. In de ruimte die vanuit het rusten is gecreëerd, kun je je mee laten deinen op de golven van de oceaan, dansen in een warme regenbui en vliegen als een condor over het oerwoud om vervolgens zacht en helemaal opgeladen te landen in jezelf.  

20 euro pp

klankreis goes

Workshop Innerlijk kind met Alina

zondag 19 november

11.00-12.30 u

Alina reist met jou naar je innerlijke kind, naar je schaduw kant. Deze is voor ons niet altijd zichtbaar in het dagelijkse leven en toch is deze schaduwkant/het innerlijk kind  heel belangrijk.

Door naar je innerlijk kind/je schaduwkant te kijken word je weer een geheel. Want als wij ervan uitgaan, dat het leven uit licht, dus bewustzijn en schaduw – het onderbewustzijn- bestaat, dan is het belangrijk om ook je schaduwkant te leren kennen.

Innerlijk kind/Schaduwwerk kan helpen bij:

Burn-out
Depressie
Negative gedachte carrousel 
Paniekaanvallen 
En nog heel veel meer

Hoe werkt Alina in deze sessie met de groep:
Door een geleide gevoelsmeditatie brengt Alina jou in contact met je innerlijk kind en met je onderbewustzijn. Hier kom je in contact met situaties uit je verleden, die je in deze sessie kan bekijken en door het bekijken en doorvoelen in jezelf kan integreren. 

Trauma kan je voorstellen als een “scratch” op een oude LP. In het moment van Trauma blijft de LP hangen. Met deze geleide gevoelsmeditatie, kan de LP weer gewoon afgespeeld worden. En dat word dan integratie genoemd.

Alinas website: www.alinakluin.com

45 euro pp

schaduwwerk zeeland

Introductiedag Sjamanisme

zondag 17 december

10.00 - 16.00 uur

Spreekt het sjamanisme je aan ? Wil je er meer over weten, maar vooral in ervaren. Dan is deze introductiedag zeker iets voor jou.

Tijdens deze dag dompelen we ons onder in ons onderbewuste. Door middel van sjamanistische meditatie technieken gaan we op reis in onszelf en maken we kennis met en krijgen toegang tot alle mooie wijsheid die in ons verborgen ligt. 

– Laat je verwonderen over alle kennis die je bij je draagt en de onzichtbare steun die je ontvangt.
– Leer hoe je toegang krijgt tot die onderbewuste wijsheid.
–  Maak kennis met je persoonlijke krachtdier en spirit begeleider.
–  Ervaar hoe de antwoorden die je van je begeleiders krijgt je inzichten geven over jezelf.

Na deze dag heb je geleerd hoe je in je eigen binnenwereld stapt. De rest van je leven kun je de sjamanistische technieken gebruiken om op elk door jou gewenst moment op reis te gaan en innerlijke kennis te vergaren. Een prachtig cadeau aan jezelf waar je nog heel lang profijt van zult hebben !

150 euro pp (incl thee en soep)

  Je voornaam *

  Je achternaam *

  Je telefoonnummer:

  Ik wil me dolgraag aanmelden voor *

  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van alle fijne evenementen die eraan komen:
  JaNee

  Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden zoals die op de website staan beschreven.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?