truffelceremonies zeeland

ademwerk

Door middel van ademwerk kun je je bewustzijn vergroten, spanning loslaten en meer in verbinding komen met jezelf. Het inzetten van ademwerk heeft niet alleen grote fysieke voordelen, maar kan daarnaast ook zorgen voor een krachtig, zelfhelend en transformerend proces waardoor je met meer rust, vreugde en moeiteloosheid door het leven gaat.

Ademwerk is een verzamelnaam voor alle ademhalingstechnieken waarbij je bewust je ademhalingspatroon verandert. Sommige technieken zijn vooral gericht op ontspanning en rust, terwijl andere juist meer vuur en energie brengen. Sommige bevorderen de concentratie en andere helpen je slaap te bevorderen.

De methode die wij gebruiken is er 1 waarbij we de in- en de uitademhaling continu verbinden.
Deze Verbonden Ademhaling is erop gericht je diep in jezelf te laten keren. Deze ademtechniek is in staat om vastzittende, onderdrukte of geblokkeerde emoties, trauma’s, oude pijnen, beperkende gedachten en overtuigingen aan het licht te brengen, zodat ze doorvoeld en geïntegreerd kunnen worden.  

Tijdens de ademsessie zullen er verschillende andere technieken ingezet worden zoals het gebruik van fysieke drukpunten, stemwerk, klank en lichaamswerk.

Haal meer uit je adem...

1

individuele sessie

losse ademsessie

truffelceremonie zeeland

+/- 90-120 minuten

Maak kennis met ademwerk met een losse individuele sessie en voel wat jouw adem voor je kan betekenen. We starten deze sessie met een voorbereidend gesprek waarin je uitleg krijgt over wat er gaat gebeuren en jij mag vertellen wat je verwacht en wat je nodig hebt. Ik zal wat vragen stellen zodat ik een beter beeld krijg van je en samen kijken we naar wat je intentie voor de sessie is.
Na afloop van de ademsessie is er voldoende tijd om je ervaring te delen en om eventuele vragen te stellen.

108 euro

3

individuele sessies

ademtraject

+/- 90 minuten per sessie

Met een serie ademsessies achter elkaar wordt de Verbonden Ademhaling steeds vertrouwder en wordt je adem een echte bondgenoot om steeds dieper te komen. Dat zorgt ervoor dat je steeds meer bewustzijn ervaart en dat maakt het mogelijk je eigen natuurlijke kracht weer te gaan ervaren. Dat betekent vaak meer energie, vitaler, meer flow en meer rust en ruimte in je lichaam, hoofd en hart. Voor en na elke sessie is er tijd om je ervaringen te delen en vragen te stellen.
Je krijg oefeningen mee naar huis tussen de sessies door en uiteraard is er altijd ruimte voor vragen.

300 euro

1

groepssessie

ademcirkel

truffelceremonie zeeland

120 minuten

De energie van een ademcirkel is magisch en zorgt voor een diepe verbinding. Ieder ademt voor zich en ieder gaat zijn of haar eigen proces aan. Maar wel gesteund door de energie van de groep. Die energie, alsmede de emoties en ervaringen van de andere deelnemers dragen ook bij aan jouw proces. Zonder dat je iets hoeft te doen, en zonder enige interactie word je uitgenodigd en gespiegeld in een veilige setting waar alles er mag zijn precies zoals het is. De ademcirkel wordt begeleid door twee professionele ademcoaches en we werken met een maximaal aantal van 8 deelnemers zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die nodig is.

55 euro

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?