energetisch werk

Met energetisch werk gaan we er van uit dat alles met elkaar verbonden is, alles in essentie dezelfde energie is en alles een ziel heeft. Dit geldt niet alleen voor de voor mensen zichtbare vormen zoals stenen, bomen, dieren en mensen, maar ook dat wat voor ons grotendeels onzichtbaar is.

Er bestaan verschillende technieken om contact te maken met deze spirituele wereld om hulp, kracht en heling te vinden. Door met respect vanuit andere perspectieven te kijken en te reizen naar andere dimensies, hebben we toegang tot de prachtige en oneindige wijsheden om ons heen. 

We gebruiken onder andere reiki, handoplegging, edelstenen en technieken uit het sjamanisme. De krachtige trillingen van de healingdrum nodigen ons uit om uit ons denken te stappen en te luisteren naar ons hart. Met behulp van de ratel brengen we energie in balans. Krachtvoorwerpen herinneren ons aan de kennis die we hebben mogen ontvangen en helpen ons deze in te zetten. 

Bij Lichtwijzer bieden we je de ruimte om kennis te maken met deze technieken. 

Zo kun je bij ons terecht voor:

energetisch werk

Lieve Esther, bedankt voor de fijn dag gisteren. Ik vond het zeer bijzonder en fijn. Normaal gesproken heb ik altijd een 'ruis' in mijn hoofd. vandaag is mijn hoofd helemaal stil. 

M

Jeetje Esther, de meditatie van gisterenavond heeft me echt heel veel gebracht! Ik voel nog steeds die 'lichtheid'. Zo waardevol voor het (healing)proces waar ik momenteel in zit. Wilde ik je even laten weten. Liefs.

J

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?