energetische behandeling

Een energetische behandeling is een natuurlijke en oeroude behandelwijze. Het zelfhelende vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd, waardoor blokkades worden opgeheven en energie beter door je lichaam en je leven stromen.

Tijdens een energetische behandeling werken we op diepe onderbewuste lagen. Daar waar ervaringen en herinneringen liggen opgeslagen, die ons gedrag, gevoel en onze gedachten onbewust beïnvloeden. 

Deze healing zorgt ervoor dat tekorten aan en blokkades in energie in ons lichaam worden opgelost, zodat de natuurlijke balans weer wordt hersteld. 

Dit werkt op fysiek niveau maar ook op mentaal- en hartniveau, want alles is met elkaar verbonden. 

Energetisch werker Esther maakt contact met wat er diep in je speelt. Ze maakt daarvoor onder andere gebruik van reiki, sjamanistische healing technieken, handoplegging, stemvorken en edelstenen. 

Het kan zijn dat je zelf voelt dat er een transformatie plaatsvindt. Wellicht krijg je bruikbare inzichten of voel je je krachtiger en meer ontspannen. Het kan ook zijn dat je in eerste instantie niet zoveel merkt van de healing, maar dat je daarna gaat ervaren dat er “uit het niets” dingen veranderen. Tijdens een energetische behandeling wordt er ruimte gecreëerd zodat dat wat nodig is, om te leven naar je ware aard, kan gaan plaatsvinden. 

De sessie vindt plaats in onze sfeervolle ruimte. Je ligt comfortabel op een zachte ondergrond desgewenst ondersteund door kussens en bedekt onder warme dekens. En je hoeft zelf even gewoon niets te doen. En juist dat niets hoeven doen, niets hoeven te begrijpen en niets hoeven te bedenken is wat deze vorm van behandelen zo krachtig maakt. 

Mocht je (nog) niet naar de locatie van Lichtwijzer willen of kunnen komen, is het ook mogelijk een behandeling op afstand te ontvangen. Dan mag je jezelf trakteren op een half uurtje ontspannen in je eigen veilige omgeving, terwijl Esther je op energetische niveau behandelt.

tarieven

energetische behandeling 

90 euro

energetische behandeling 

90 euro

Dit is wat anderen ervan zeggen:

 

Lieve Esther, vandaag heb ik een Sjamaansche healing ondergaan bij jou. Wat was dat een bijzondere reis met alle rituelen, ratel en drum. Ik kwam thuis bij mijn hart en er werd negatieve energie opgeruimd. Na afloop voelde ik ontroering met het gevoel van helper(s)om ons heen . Vandaag heb ik veel rust ervaren in mijn hele zijn. De onrust uit mijn lijf is verdwenen.
Mijn ervaring thuis was dat er een oudere man Indiaanse man zat in mijn kamer en die gaf mij toch zo’n bijzonder gevoel. Hij keek naar mij en gaf mij rust. Als ik aan hem denk is hij er weer. Ik voel me enorm dankbaar.

Ada

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?