energetische reiniging

Waarom een energetische reiniging? Iedereen is gevoelig voor de sfeer die in een ruimte hangt. Op sommige plekken voel je je meteen thuis, andere ruimtes maken je moe of bezorgen je hoofdpijn. De energie in een ruimte kan verstoord en dus niet harmonisch zijn. Dit kan je een onbehaaglijk gevoel geven of onrustig maken. En als dit je eigen huis is kan dat behoorlijk onaangenaam zijn. Je kunt slecht slapen of er lusteloos en ongeïnspireerd door raken. 

Je huis energetisch laten reinigen is dan een fijne manier om de energie weer te laten stromen. Met behulp van de drum, de ratel en witte salie zorgt Esther ervoor dat je huis weer in balans komt zodat je je er weer veilig en vertrouwd kunt voelen. Ook als je een nieuw huis betrekt is het reinigen een mooie manier om een nieuwe start te maken.

Ook in kantoren of winkels kan de energie verstoord raken. Soms blijft er oude energie hangen waardoor de sfeer gespannen is. Of zaken stromen niet meer soepel en kost het veel mer energie dan voorheen om iets voor elkaar te krijgen. Naast het regelmatig fysiek schoonmaken van je zakelijke ruimte, komt Esther dit graag energetisch doen. 

Het reinigen van een gemiddeld woonhuis duurt ongeveer 1,5 uur en de kosten zijn € 100,- exclusief reiskosten (worden verrekend vanaf 10 km buiten Goes).

Voor het reinigen van een kantoor- of winkelpand zijn de tijdsduur en kosten afhankelijk van de grootte van het pand en wordt er voorafgaand een inschatting gemaakt. 

Dit is wat anderen ervan zeggen:

Een nieuw huis is een nieuwe start. Naast het fysiek schoonmaken en inrichten wilden wij hier ook energetisch aandacht aan geven, schoonmaken. Esther heeft ons hierbij geholpen. Wat heel mooi en fijn was, was om met de kinderen na te denken over wensen voor ons leven in ons nieuwe huis. In de vorm van voorwerpen heeft Esther deze wensen meegenomen in de ceremonie. Wij gingen weg, en toen we terug kwamen voelde het echt als thuis komen. Een heel aangenaam, ruim en vredige sfeer hing er. En nog steeds 

Fam vd Veen

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?