intuïtief schrijven

Schrijven is heilzaam. Schrijven geeft helderheid, plezier, inspiratie en energie. Op een eenvoudige en effectieve manier helpt schrijven je te onderzoeken en meer inzicht te krijgen in wie je bent en wat je wilt en daarmee vergroot je je geluksgevoel.

Schrijven wordt dan ook steeds vaker ingezet als krachtig therapeutisch instrument. Het blijkt namelijk dat schrijven stress kan verlagen, inzicht kan geven, je gezonder kan maken en kan helpen helen.

Bij intuïtief of helend schrijven ga je schrijven vanuit je hart zonder al te veel na te denken. Dat gaat je helpen beter te leren luisteren naar je hart. En als je beter leert luisteren naar je hart, dan ga je gemakkelijk meer kunnen leven vanuit je hart. En als je meer leeft vanuit je hart, wordt je leven lichter en moeitelozer.

En je hoeft niet mooi te kunnen schrijven, geen perfect Nederlands te kunnen, geen taalpurist te zijn, fautloos te kunnen spellen of prachtige gedichten te kunnen schrijven. Daar gaat het namelijk helemaal niet om. Iedereen kan intuïtief schrijven.

We gebruiken verschillende schrijftechnieken en oefeningen. We combineren deze oefeningen vaak met diverse meditaties en/of het zetten van een intentie. Ook gebruiken we de schrijfoefeningen regelmatig bij onze trajecten en dagretraites.
Dan vormen ze een verrassend onderdeel en onmisbaar deel van het geheel. 

 

Online Masterclass Intuïtief Schrijven

Omdat het resultaat zo verbluffend indrukwekkend is en het middel zo eenvoudig,
hebben we onze meest effectieve en beproefde schrijfoefeningen in 1 masterclass gebundeld.

We geven je tijdens die masterclass alle tools die je nodig hebt om al schrijvend je bewustzijn te vergroten,
stress te verlagen, de verbinding met jezelf te versterken en inspiratie op te doen zodat jij echt vanuit je hart kan gaan leven.  

De schrijfoefeningen staan levenslang tot je beschikking. Op die manier heb je ruim de tijd om te gaan ontdekken welke oefeningen het beste voor jou werken en omdat je geleid wordt door de oefeningen heen, kun jij al je aandacht richten op het schrijven vanuit jouw diepere wijsheid.

Jouw investering: 19 euro

Dit is wat anderen ervan zeggen:

 

Wat een verrassingen kwamen er uit mijn pen rollen! Ik vond het zo bijzonder om te voelen hoe mijn hand het overnam van mijn hoofd en dat er woorden gingen stromen, die ik niet 'bedacht' had. Niet alleen erg ontspannend, maar ook heel verhelderend.

Ja, ik wil me lichter en wijzer schrijven!

Vul onderstaand formulier in
voor de masterclass Intuïtief SchrijvenTotaal


Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?