Truffelceremonies

Om je bewustzijn te verruimen, je blikveld te vergroten en meer in verbinding te komen met jezelf, met anderen en met de rijkdom van de wereld om je heen.

truffelceremonies zeeland

wil je bepaalde patronen doorbreken?

Loop je vaak tegen hetzelfde aan? Zit je een beetje vast en wil je weten waarom je dingen doet zoals je ze doet en hoe je dat kan veranderen?

heb je behoefte aan inzichten?

Ben je nieuwsgierig naar het grotere geheel? Naar meer verbinding, liefde of vertrouwen in jezelf? Naar meer duidelijkheid of begrip?

wil je opnieuw kennismaken met wie je echt bent?

Wil je meer in contact komen met je ware verlangens? Wil je weten welke overtuigingen van jou zijn en welke zijn aangeleerd?

ben je nieuwsgierig naar wat er achter je denkende brein gebeurt?

Wil je een kijkje nemen in je onderbewuste? Weten wat er is voorbij het ego? In contact komen met je zielsbewustzijn?

Dan is het tijd voor de magie van de truffels!

Stel dat je nieuwsgierig bent naar de wereld diep binnen in je, ver voorbij je denkende brein en je ego, nieuwsgierig naar de parels van inzichten en wijsheden die daar te vinden zijn, te ervaren wie je bent in je zuiverste kern, dan ben je klaar om op reis te gaan.

De innerlijke reis die je maakt met behulp van de psilocybine van magische truffels kan je helpen herinneren wie je werkelijk bent en kan zorgen voor meer helderheid, vertrouwen en verbinding. Verbinding met het grotere geheel en verbinding met jezelf. Het kan je helpen los te laten of juist te omarmen. Truffels kunnen je je kracht laten (terug) vinden.

Wil je meer info over truffelceremonies, heb je vragen of wil je een individuele of duo ceremonie inplannen of een ceremonie op locatie dan horen we dat heel graag

Chantal
Maike

Dit zeggen mensen die je voorgingen:

Anne

Truffelen is voor mij een van de meest liefdevolle manieren om een diepe reis naar binnen te maken, waarbij mijn onderbewuste bewuster wordt gemaakt. Een grotere spiegel zonder ego, schillen of andere beperkingen kan je niet krijgen. Je krijgt exact te zien wat er nodig is op dat moment.

Peter

Inmiddels twee keer een truffel ceremonie bij Lichtwijzer mogen ervaren. Een mooie persoonlijke reis. Met voor iedereen een eigen ervaring.

Een sfeervolle omgeving met betrokken liefdevolle begeleiders. De sessies worden met kleine groepen gehouden met tijd voor iedereen.

De sessies worden afgesloten met het delen van de ervaringen (mits gewenst) met een (h)eerlijke maaltijd. Het blijft bijzonder hoe intens het eten na een ceremonie smaakt.

Ik kom graag nog een keer reizen.

Wat zijn magische truffels en wat doen ze?

We kennen natuurlijk de truffels die we in de keuken gebruiken voor bijvoorbeeld een heerlijke truffelrisotto. Dat zijn echter niet dezelfde truffels die we bij de ceremonie gebruiken. De magische truffels die we gebruiken bevatten…..

begeleid microdoseren

Truffelceremonies hoe gaat dat in zijn werk?

We bieden groepsceremonies aan voor kleine groepen van max 6 personen en daarnaast ook duo-ceremonies. De truffelceremonie vindt plaats in onze prachtige serene ruimte in Goes. Op de dag zelf hebben we de voorbereidende kennismaking al gehad en…..

Setting, mindset en voorbereiding

Setting en mindset zijn twee belangrijke factoren voor een truffelceremonie. Met setting bedoelen we in de eerste plaats de omgeving waarin je je bevindt. Bij Lichtwijzer hechten we daarom veel waarde aan het creëren van een veilige setting…..

truffelceremonies nederland
truffelceremonies nederland

Een truffelceremonie doe je met een bepaalde intentie. Dat is voor iedereen persoonlijk. Het kan zijn dat je een hele specifieke intentie/uitdaging of vraag hebt. Truffels worden steeds vaker ingezet als therapeutisch hulpmiddel en kunnen je…..

Voor, tijdens en na.

Als je je aanmeldt, sturen we je een intakeformulier toe en daarbij een brief waarin staat hoe je je optimaal kunt voorbereiden op de ceremonie. Wij vinden het heel prettig om voorafgaand aan de ceremonie persoonlijk contact…..

truffelceremoniesnederland

truffel tarieven

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?