wegwijzer traject

Loop je een beetje of keihard vast in je dagelijks leven? Ervaar je vaak vermoeidheid, spanning en stress? Heb je fysieke klachten en/of last van slapeloosheid? Pieker je teveel, of is je innerlijke criticus constant aan het woord? Ben je somber of te vaak snel geïrriteerd? Heb je thuis of op de werkvloer steeds maar het gevoel dat je achter de feiten aanloopt.

Soms ervaar je zoveel druk en stress, dat een eendaags retraite of een workshop niet afdoende is.

Dan hebben we speciaal voor jou een uniek traject. We zetten de hele Lichtwijzer schatkist in om jou te helpen je leven te gaan leiden op een manier die voor jou werkt. We gaan je in dit traject het belang van jou laten inzien. We gaan je leren dat je ruimte en tijd voor jezelf mag en kan vrijmaken. Dat het van groot belang en de hoogste tijd is dat je jezelf op de eerste plek gaat zetten. Niet alleen voor jou, maar ook voor je geliefden, je familie, je vrienden en collega’s. Want als jij weer meer gemak in je leven gaat ervaren, komt er daardoor ook meer ruimte vrij voor anderen.

Klink mooi, maar hoe dan?

We hebben een prachtig traject ontwikkeld dat geheel in het teken staat van loslaten en verbinden, inzien en erkennen, terugvinden en omarmen zodat jij weer meer vertrouwen krijgt in jezelf, het leven en alles wat er op je pad komt.

In 6 bijeenkomsten van 2,5 uur gaan we kijken naar je hart, je hoofd, je lichaam en het grotere geheel daaromheen. We bieden je verschillende ingangen daarvoor. Zo ga je je eigen geijkte paden verruimen en alles vanuit meerdere invalhoeken bekijken en bevoelen. Op die manier doe je inzichten op over wat voor je werkt en wat tegen je werkt. Maar met inzichten alleen kom je er niet. We bieden je daarnaast ook handvatten aan om de inzichten die je opdoet om te zetten naar concrete handelingen en nieuwe bekrachtigende overtuigingen. Zodat dat nieuwe gevoel van ruimte, rust en vertrouwen niet alleen vluchtig is, maar juist vastere grond krijgt.

Elke bijeenkomst heeft een eigen thema en we gebruiken onder andere de volgende gereedschappen:

Yoga

Meditatie

Ademwerk

Intuïtief schrijven

Lichaamswerk

Opstellingen

Klankreis

truffelceremonie lichtwijzer

Je krijgt daarbij elke keer essentiële informatie over hoe jouw lichaam en jouw brein omgaan met stress, pijn en andere heftige emoties. En natuurlijk delen we onze kennis over hoe je die wetenschap kan inzetten.
Zodat je weer gaat samenwerken met je lichaam en je brein en jij weer de controle krijgt.

Het traject mag je afleggen in groepsverband of individueel.

In groepsverband kom je in een intieme setting van maximaal 8 mensen samen in de prachtige rustgevende ruimte van Lichtwijzer. Het werken aan jezelf in een groep heeft een enorme meerwaarde. Je kunt je herkennen in sommige van de deelnemers en spiegelen aan anderen. Het gevoel van isolatie en de enige zijn die bepaalde gevoelens ervaart wordt in groepsverband direct verminderd. 

Je wordt gedurende het gehele traject stevig en liefdevol begeleid door Esther en Chantal en we bieden je meerdere momenten de mogelijkheid om ook tussen de bijeenkomsten door contact te hebben. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen!
Als bonus zit bij het wegwijzer groepstraject een reiki of massagebehandeling inbegrepen.


Als je het traject liever individueel aflegt, dan vullen we de thema’s en de inhoud van de bijeenkomsten zorgvuldig samen in. We gaan precies blootleggen waar jouw behoeftes liggen en wat nodig is om jou weer meer in 1 lijn met je hart te laten leven. We gaan jou helpen je terug te zetten in jouw kracht zodat je met rust en vertrouwen en plezier alles weer aan kan wat er op je pad komt.
We gaan je begeleiden van begin tot eind. We gaan je met compassie uitdagen, ondersteunen, laten zien en voelen.
We gaan je leren anders kijken zodat er minder stress en strijd en meer gemak en ruimte ontstaat.

wegwijzer
traject 
groep

1195 euro pp

wegwijzer
traject
individueel

op aanvraag

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?