reiki

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met kosmische energie. We zijn in staat om bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Gedurende ons leven vergeten we ons soms deze kwaliteit te herinneren. 

Een reiki behandeling zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost, zodat de natuurlijke balans weer wordt hersteld. Dit kan werken op fysiek niveau maar ook op mentaal- en hartniveau. Door intuïtieve handoplegging verspreidt de energie zich door je lichaam naar de plekken waar dat voor jou nodig is, terwijl tegelijkertijd je zelfherstellend vermogen geactiveerd wordt. 

Bij een lichtwijzer reiki behandeling worden de oeroude kracht van edelstenen en sjamanistische wijsheid gecombineerd met handoplegging, waardoor er kan gebeuren wat nodig is voor jou.

Een behandeling duurt 60 minuten. Je ligt in comfortabele kleding op een zachte ondergrond terwijl je luistert naar ontspannende muziek. 

Mocht je (nog) niet naar de studio willen of kunnen komen, is het ook mogelijk een behandeling op afstand te ontvangen. Dan mag je jezelf trakteren op een half uurtje ontspannen in je eigen veilige omgeving, terwijl je de helende energie ontvangt. Esther werkt dan op afstand op je chakras met behulp van edelstenen. 

tarieven

reiki behandeling 
60 minuten

50 euro

reiki op afstand
30 minuten

25 euro

Dit is wat anderen ervan zeggen:

Ik heb een reiki behandeling bij Esther gehad. 

Dat was een hele fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

De ruimte waar de behandeling plaats vindt, is warm en comfortabel. De sessie zelf voelde als een warme, veilige deken. 

Ik kan het niet goed uitleggen maar reiki voelde voor mij als liefdevolle energie dat door de handen van Esther door mijn lijf stroomde. Soms voelde die energie warm of zelfs heet aan. Op andere momenten kwam tijdens de sessie verdriet los. Na de behandeling voelde ik me een stuk lichter en kon het weer 'stromen' in mijn lijf.

Lenie

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?