Medicijnstenen

De helende kracht van stenen.

Iedereen heeft wel eens een steen opgeraapt en een tijdje bij zich gedragen. Een doodnormale steen waar tijdens een wandeling plotseling je oog op viel of die je kreeg van een kind of een geliefde. Stenen hebben een magische aantrekkingskracht. De verrukte blik in de ogen van kinderen als ze een wonderlijk mooie steen vinden en het enthousiasme waarmee ze deze vondst met je delen. Deze natuurlijke behoefte geeft aan dat stenen een bepaalde energie bij zich dragen en uitstralen, die kan resoneren met jouw energie. De helende kracht die hiervan uit gaat kan bewust ingezet worden voor een specifiek vraagstuk in je leven of bij fysieke klachten die je ervaart. 

Bij Lichtwijzer kun je een medicijnsteen speciaal en alleen voor jou laten opladen. 

Hoe gaat dat in zijn werk

Als je besloten hebt om een medicijnsteen te laten opladen, ga je zelf op zoek naar deze steen. Grote kans dat deze dan als vanzelf op je pad komt. Of misschien heb je al zo’n steen een tijdje op je nachtkastje liggen of in je broekzak zitten. Je levert deze steen in bij of stuurt haar op naar Lichtwijzer. We hebben dan een kort (telefonisch) gesprek, waarin je kunt aangeven voor welke klachten of vragen je ondersteuning wilt ontvangen. 

Je laat de steen bij ons achter en binnen een week ontvang je haar terug. De steen is dan specifiek en alleen voor jou opgeladen door Esther. Het is dan ook belangrijk dat jij de enige bent die de steen vervolgens in handen heeft. Draag haar bij je of leg haar op een voor jou bijzondere plek neer. De natuurkrachten zullen voor je gaan werken en je heling bieden. Laat je verassen door wat ze voor je kunnen doen.

Kosten voor het opladen van je medicijnsteen zijn € 25,- (exclusief eventuele verzendkosten).

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?