klankreis

Laat jezelf meedeinen op de golven van de oceaan, dans in de regen en neem plaats in je hart.

Lekker een uurtje rusten! Nadat je je super comfortabel hebt neergelegd word je met woorden naar een diepe ontspannen staat van zijn begeleid. Daarna word je vanuit de stilte mee op een intuïtieve klankreis genomen met een arsenaal aan verrassende geluiden en instrumenten. Je lijf mag volledig rusten en je geest gaat op reis, om uiteindelijk thuis te komen bij jezelf. We sluiten af met een kopje thee en ruimte om de ervaringen van je reis te delen (vrije keuze uiteraard).


tarieven

individueel
klankreis
60 minuten

op aanvraag

duo
klankreis
60 minuten

op aanvraag

groeps
klankreis
60 minuten

20 euro pp

Dit is wat anderen ervan zeggen:

 

Een reis met mooie instrumenten met ieder zijn eigen geluid en ieder zijn eigen beleving. Een reis diep naar binnen, dicht bij mezelf. Bedankt voor deze mooie ervaring.

M

 

 

Al vanaf het moment dat ik de deur van de yoga studio binnen stapt voel ik mijzelf landen. De matjes liggen al verwelkomend klaar. Een warme groet van Esther met een blik vol verbinding voor éénieder die er is. 

We mogen al snel lekker gaan liggen. Voor wie nog iets nodig heeft aan een extra kleedje of een extra kussen staat Esther klaar. Als we allemaal liggen worden we door de stem van Esther met zachtheid begeleid naar een diepe ontspanning die ook bij yoga Nidra beoefend wordt. Meteen voel ik mij verder zakken. Hier voel ik mij veilig en mag ik zijn wie ik volledig ben. Ontspanning, ik ben. 

Na afloop voel ik zachte stilte in mij en geniet na in het zonnetje die door de gordijnen naar binnen straalt. En verblijf in stilte wat helemaal oké is. Ik ben weer aanwezig in mij lichaam. Wat een fijne ervaring! En zeker voor herhaling vatbaar. 

Dankbaar voor Esther, de geborgen sfeer die ze neer zet. Dankbaar dat ik erbij mocht zijn en dat ik dit mijzelf gun. Zoals ik het eenieder gun.

 

Sanne

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?