intuïtief dansen goes

intuïtief dansen

Intuïtief dansen is net als elke dansvorm een wijze van expressie. In beweging uiten wat er in je leeft zonder woorden. Vanuit een speciale intentie, rondom een thema of gewoon intuïtief. Bij Lichtwijzer geven we daar ruimte voor. Ieder op zijn of haar eigen manier. De klanken van muziek en de ruimte in de stilte nodigen je uit om te wiegen, te lopen, rond te draaien, te spelen, je lijf en hart te laten spreken, te rusten, te ontspannen en om de buitenwereld met de binnenwereld te verbinden. Dansen zonder woorden, alleen of samen met anderen. 

Bij ons kun je kennis maken met dans in allerlei vormen. We bieden mooie momenten waarop je helemaal alleen onder onze begeleiding in een specifiek op jou afgestemde danssessie kunt komen bewegen. Of samen met je partner, vriend of vriendin vanuit beweging onderzoeken rondom bijvoorbeeld thema’s als aantrekken en afstoten, vertrouwen of verwerking. Daarbij bieden we regelmatig dansavonden aan met (of zonder) cacao-ceremonie. Rauwe cacao heeft behalve bergen anti-oxidanten en mineralen ook de oeroude natuurlijke eigenschap om het hart te openen, te ontspannen en via het lichaam uit het hoofd en in het hart te komen. 

 

Neem de eerste stap en laat je meevoeren door de kracht en de magie van beweging en dans. 

Dit is wat anderen ervan zeggen:

Dank je wel! Dit was precies wat ik nodig had!

Fem

Mijn hart gloeit nog na. Fijn dat ik erbij mocht zijn.

Maike

 Hieronder een kort fragment van een intuïtieve dansworkshop waarbij individueel gedanst wordt met optioneel een blinddoek voor of ogen gesloten

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?