4 - weeks traject

begeleid microdoseren met truffels

Herken je jezelf misschien?

Ervaar je veel druk of stress in je dagelijks leven? Voel je je vaak wat somber en vind je het lastig om het glas halfvol te zien? 

Zoek je naar manieren om de verbinding met jezelf of met anderen te verdiepen? Je bewuster te worden van wat er in jou leeft en waar je behoefte aan hebt?

Voelt het soms als een uitdaging om echt in het hier en nu te zijn en maak je je vaak zorgen over dingen in de toekomst of blijf je eindeloos gebeurtenissen uit het verleden herkauwen?

Of is je focus thuis of op je werk soms ver te zoeken en kun je je niet goed langere tijd concentreren? Vraagt alles tegelijk je aandacht en krijg je daardoor steeds minder gedaan. Draai je op automatische piloot en kan je creativiteit en probleemoplossend vermogen wel een boost krijgen?

Microdoseren heeft al veel mensen geholpen meer grip te krijgen over bovenstaande uitdagingen!

Ben je benieuwd naar wat microdoseren voor jou kan betekenen, maar vind je het eigenlijk een beetje spannend, of heb je gewoon geen idee wat je moet doen, dan beiden wij je de oplossing. Bij Lichtwijzer bieden we een 4 weeks traject waarin we jou persoonlijk gaan begeleiden om ervoor te zorgen dat jij, wat je intentie of verlangen ook is, het meest positieve effect mogelijk bereikt met jouw ervaring met microdoseren.  

Al onze kennis, ervaring en passie hebben we in dit traject gestopt omdat wij oprecht geloven dat microdoseren met truffels een hele mooie, toegankelijke en zachte manier is om jou te helpen krijgen wat je nodig hebt.

 Het ‘4 weken traject begeleid microdoseren’ biedt je alles wat je nodig hebt om je eerste ervaring met microdoseren op een vertrouwde manier samen met ons aan te gaan en er de meest positief mogelijke beleving van te maken.

Het traject is speciaal bedoeld voor mensen die bereid zijn om met meer liefde en acceptatie naar zichzelf te gaan kijken. Voor diegenen die op wat voor manier dan ook reeds nieuwsgierig zijn naar of bezig zijn met bewustwording. Maar ook als je op zoek bent naar meer focus, concentratievermogen en creativiteit.
Mensen die microdoseren als een quick fix zien en verwachten dat de truffels alles voor ze gaan oplossen zullen waarschijnlijk niet krijgen wat ze willen.

4 weeks traject

begeleid microdoseren

Met behulp van dit 4-weekse traject kom je alles te weten wat je moet weten over wat truffels zijn en wat ze voor je kunnen doen, wat je sweetspot is en waarom die zo belangrijk is, wat de verschillende protocollen zijn en hoe je erachter komt welke het beste bij jouw past, welke fysieke, emotionele en mentale effecten je kan verwachten van microdoseren met truffels en hoe je het maximale kunt halen uit jouw ervaring met microdoseren. Maar dat niet alleen. Ook inbegrepen zit: 

Dit is wat anderen zeggen:

“Microdoseren heeft mij geholpen om meer in het moment te kunnen zijn. Daardoor voelt het of ik meer ruimte en tijd heb. Ik kan makkelijker echt aanwezig zijn bij mijn kinderen en voelen wat ik zelf nodig heb. Het voelt allemaal lichter en moeitelozer”

“Ik had eerlijk gezegd geen bijster hoge verwachtingen. Maar toen ik mijn website moest bouwen in een korte periode heeft microdoseren me geholpen een enorme focus te creëren. Ik kon me super goed concentreren voor langere tijd achter elkaar. Ik ga dit zeker nog een keer doen.”

Wat gaan wij voor je doen?

Dit traject is speciaal opgezet en ontwikkeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar hoe de truffels hen verder kunnen helpen op hun weg van zelfbewustzijn, verbinding en verdieping. Want dat is precies wat wij doen. Mensen helpen naar wat ze nodig hebben. 

Vier weken lang nemen we jou onder onze hoede. Wat je verlangen ook is. Meer energie, een betere stemming, meer focus. Bewuster zijn, makkelijker al je bordjes hoog kunnen houden, beter los kunnen laten. Jij bepaalt wat je wilt. En als je nog niet goed weet wat je wilt, dan helpen we je ook daarbij. Want wat het ook is dat je nodig hebt, het is ons verlangen en onze missie om jou te helpen daar te komen. En dat nemen we behoorlijk serieus.

Wij zijn 4 weken lang jouw klankbord, jouw sparringpartner, onbeperkt beschikbaar via whatsapp om al je vragen te stellen, te delen, bij te schaven en alles eruit te halen. We gaan je de tools geven die we zelf hebben ontwikkeld om je ervaringen te registreren en daardoor precies op jouw behoeftes aan te passen. Want wij weten dat wat voor een ander werkt, misschien niet voor jou werkt. 

Wij gaan al onze kennis en krachten bundelen en inzetten voor jou. En samen gaan we ervoor zorgen dat jij, net als al die anderen die je voorgingen, een hogere kwaliteit van leven bereikt.

jouw investering

249 euro pp

Wij staan te popelen om met jou aan de slag te gaan en jou daar te krijgen waar jij wilt zijn.

LICHTWIJZER
centrum voor bewustwording
s'Gravenpolderseweg 2 in Goes.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?