gratis webinar

microdoseren met truffels

De wondere wereld van microdoseren.

Leer wat microdoseren precies is, hoe het in zijn werk gaat en vooral ook hoe het jou zou kunnen helpen om onder andere een betere focus, meer creativiteit, minder stress en betere stemming te krijgen.
In dit gratis webinar leggen we je alles uit over microdoseren. We vertellen meer over de truffels, over de verschillende methodieken, over de voor- en de nadelen  van microdoseren en wat je van microdoseren kan verwachten. 

begeleid microdoseren

Ervaar je veel druk of stress in je dagelijks leven? Voel je je vaak wat somber en vind je het lastig om het glas halfvol te zien? 

Zoek je naar manieren om de verbinding met jezelf of met anderen te verdiepen? Je bewuster te worden van wat er in jou leeft en waar je behoefte aan hebt?

Voelt het soms als een uitdaging om echt in het hier en nu te zijn en maak je je vaak zorgen over dingen in de toekomst of blijf je eindeloos gebeurtenissen uit het verleden herkauwen?

Of is je focus thuis of op je werk soms ver te zoeken en kun je je niet goed langere tijd concentreren? Vraagt alles tegelijk je aandacht en krijg je daardoor steeds minder gedaan. Draai je op automatische piloot en kan je creativiteit en probleemoplossend vermogen wel een boost krijgen?

Wil jij weten hoe microdoseren met truffels al veel mensen heeft geholpen om meer grip te krijgen op bovenstaande uitdagingen?
 Kijk dan mee.

dinsdag 20 juni
20.15-20.45 uur

Dit is wat anderen zeggen:

“Microdoseren heeft mij geholpen om meer in het moment te kunnen zijn. Daardoor voelt het of ik meer ruimte en tijd heb. Ik kan makkelijker echt aanwezig zijn bij mijn kinderen en voelen wat ik zelf nodig heb. Het voelt allemaal lichter en moeitelozer”

“Ik had eerlijk gezegd geen bijster hoge verwachtingen. Maar toen ik mijn website moest bouwen in een korte periode heeft microdoseren me geholpen een enorme focus te creëren. Ik kon me super goed concentreren voor langere tijd achter elkaar. Ik ga dit zeker nog een keer doen.”

Meld je vrijblijvend aan en ontdek door dit gratis webinar
hoe microdoseren ook voor jou kan werken.

LICHTWIJZER
centrum voor bewustwording
s'Gravenpolderseweg 2 in Goes.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?