sjamanistische privé healing

Tijdens een privé healing werken we op diepe onderbewuste lagen. Daar waar ervaringen en herinneringen liggen opgeslagen, die ons gedrag, gevoel en onze gedachten onbewust beïnvloeden. 

Met behulp van klanken, stilte en energie maakt healer Esther contact met wat er diep in je speelt. Het kan zijn dat je zelf voelt dat er een transformatie plaatsvindt. Wellicht krijg je inzichten of voel je je krachtiger en meer ontspannen. Het kan ook zijn dat je in eerste instantie niet zoveel merkt van de healing, maar dat je daarna gaat ervaren dat er “uit het niets” dingen veranderen. Tijdens een healing wordt er ruimte gecreëerd zodat dat wat nodig is, om te leven naar je ware zelf, kan gaan plaatsvinden. 

De sessie vindt plaats in onze sfeervolle ruimte. Je ligt comfortabel op een zachte ondergrond desgewenst ondersteund door kussens en bedekt onder warme dekens. En je hoeft zelf even gewoon niets te doen. En juist dat niets hoeven doen, niets hoeven te begrijpen en niets hoeven te bedenken is wat deze vorm van healing zo krachtig maakt. 

tarieven

privé healing 
60 minuten
50 euro

privé healing 
60 minuten 
50 euro

Dit is wat anderen ervan zeggen:

 

Lieve Esther, vandaag heb ik een Sjamaansche healing ondergaan bij jou. Wat was dat een bijzondere reis met alle rituelen, ratel en drum. Ik kwam thuis bij mijn hart en er werd negatieve energie opgeruimd. Na afloop voelde ik ontroering met het gevoel van helper(s)om ons heen . Vandaag heb ik veel rust ervaren in mijn hele zijn. De onrust uit mijn lijf is verdwenen.
Mijn ervaring thuis was dat er een oudere man Indiaanse man zat in mijn kamer en die gaf mij toch zo’n bijzonder gevoel. Hij keek naar mij en gaf mij rust. Als ik aan hem denk is hij er weer. Ik voel me enorm dankbaar.

Ada