21 mei

psilohuasca ceremonie

psilohuasca zeeland

Psilohuasca brengt je in een andere staat van bewustzijn en begeleidt je op een diepe innerlijke reis.

Bij een Psilohuasca ceremonie combineren we de Caapi van de bekende ayahuasca met de psilocybine uit magische truffels. Deze twee plantleraren werken super mooi en krachtig samen en bieden je tijdens een ceremonie een kijkje in je ziel. Ze laten je zien wie je werkelijk bent en kunt zijn. Het opent deuren en naar inzichten en heling.
 
Het plantmedicijn geeft in het moment datgene waar je klaar voor bent. Zo’n innerlijke reis kan je inzicht geven bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. De reis kan je wijzen op de kern van een probleem of onderdrukte gevoelens aan het licht brengen. Helend, en soms ook confronterend. Het is daarom belangrijk dat je een psilohuasca-ceremonie ondergaat in een veilige setting. Psilohuasca is legaal in Nederland.
 
Van 13.00 tot ongeveer 21.00 uur. Inclusief verse maaltijd na afloop.
Kosten pp 175 euro 
Intake vereist.
 

ERVAAR WAT DE PLANTLERAREN VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN!

Dit is wat anderen zeggen:

“Fijne plek met ervaren begeleiders voor een truffelceremonie. Mooie begeleidende muziek, goede voorbereiding en “nazorg”. Kom zeker terug!”

“De liefdevolle en professionele begeleiding maakten deze ceremonie tot een bijzonder geslaagde reis in een veilige warme omgeving.”

“De reis heb ik als zacht en verdiepend ervaren. Het innerlijk weten kreeg een stem, mooie kleuren, beelden en sensaties.
Op een liefdevolle manier kwamen verschillende thema’s voorbij. Acceptatie vanuit liefde… meer lijkt er niet nodig om in beweging te blijven.”

De begeleiding voor, tijdens en na de reis was erg eerlijk, invoelend en op maat. Een topteam!  ♥️

Ik voel me dankbaar voor de mooie ervaring binnen een warme en veilige setting. Een reis diep naar binnen, dicht bij mezelf. Bedankt voor deze mooie ervaring.”

Aanmelden of meer info:

  Je voornaam *

  Je achternaam *

  Dit is wat ik wil *:

  LICHTWIJZER
  centrum voor bewustwording
  s'Gravenpolderseweg 2 in Goes.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?