zondag 3 juli

Intro Thaise Massage

WIL JIJ LEREN GEVEN EN LEREN ONTVANGEN?

massage goes lichtwijzer

Thaise Yoga massage is bedoeld om vreugde en vrijheid in het lichaam te creëren. De ervaring is zowel ontspannend als enerverend en brengt je een verkwikkende en verruimende blik op je lichaam en geest.


Thaise Yoga massage komt je algehele gevoel van welbevinden ten goede en het allermooiste is dat zowel de gever als de ontvanger er baat bij hebben. Door het ritmische karakter van de bewegingen, wordt het vaak door beiden als meditatie ervaren.

 

yoga massage goes

Leer in deze workshop hoe je zelf Thaise Yoga massage kan geven. Hoe je met vertrouwen leert aanraken en hoe je beiden de voordelen kan ervaren van deze helende en krachtige vorm van massage. Naast een stukje theorie leren we hoe te geven en hoe te ontvangen. Je zult afwisselend degene zijn die behandelt en degene die behandeld wordt, zodat je kan ervaren hoe geweldig fijn het is om te ondergaan en hoe enorm verrijkend om te geven.


Met de basis in je vingers heb je voortaan altijd beschikking over dit fysieke en mentale cadeautje.
Kom alleen, met een partner, familielid of vriend of vriendin.

zondag 3 juli
13.00 – 17.00 uur

50 euro pp

EEN WELDAAD VOOR LICHAAM EN GEEST

Dit is wat anderen zeggen:

“We hebben niet alleen veel geleerd, maar ook veel gelachen. De fijne sfeer, de duidelijke uitleg en het aangename tempo zorgen ervoor dat de tijd voorbij vloog! Super leuk en een prachtige manier om je met iemand te verbinden.”

“De dag zelf was al een feestje, dankzij de mooie technieken en de energie tussen Sjoerd en Chantal en hun oprechte en liefdevolle aandacht voor de deelnemers. Daarnaast ook erg dankbaar voor de video’s die we kregen zodat we thuis ook echt aan de slag konden. Top!”

Aanmelden of meer info:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

LICHTWIJZER
centrum voor bewustwording
s'Gravenpolderseweg 2 in Goes.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?